woensdag 8 september 2010

Een teken van leven

Dag iedereen,

Oh jee. Ik schaam me diep want het lijkt er op dat ik velen ongerust maak doordat het een tijdje geleden is dat ik hier nog wat schreef. Maar wees gerust: ik ben springlevend, met de nadruk op 'springen'.

Om de één of andere manier is mijn hele planning overhoop gehaald, heb ik het mega-druk en komt er van borduren helaas niet veel in huis. Hoewel ik snak naar een momentje van rust om nog eens met Joan bezig te zijn. Af en toe kan ik nog eens een steekje zetten, maar dat is dan 's avonds laat en omdat ik dan moe ben, ben ik eigenlijk bang om dan fouten te maken, waardoor ik niet veel kan doen.

Druk dus, maar nog altijd verzot op borduren!

Hoe komt het nu dat ik het zo druk heb? Wel, eerst en vooral is er de opstart van het nieuwe schooljaar. Ik geef geen les, maar ben wel verantwoordelijk voor de personeelszaken. Onze school krijgt pas op het einde van de zomervakantie van het Ministerie te weten hoeveel personeelsleden we mogen inzetten vanaf 1 september. Dus het is dan plannen, cursussen uitschrijven en... personeelsleden zoeken die allen een contract krijgen en waarvoor een heleboel verschillende documenten moeten gemaakt worden (de wereld van de bureaucratie kent voor mij ondertussen geen geheimen meer).

In de eerste week van het nieuwe schooljaar... is de timmerman bij ons thuis langsgekomen met onze nieuwe ramen voorzien van dubbel glas. Dus ja: alles binnenshuis verhuizen en bij het thuiskomen na mijn dagtaak nog heel veel poetsen (puin ruimen eigenlijk). Maar het resultaat is wel prachtig!

En... zaterdag 11 september treden Odje en ik in het huwelijksbootje. We houden het bewust klein, maar toch komt daar toch nog vanalles bij kijken.

Dus vergeef mij, ik beloof binnenkort weer veel te schrijven over mijn borduur-, kook- en andere avonturen. September is nu eventjes druk.

En nu buig ik mij snel weer over mijn tafelschikking, met mijn etiquetteboek naast mij!

liefs,
Stichtingdude

5 opmerkingen:

 1. Wat een nieuws allemaal!!!
  Geweldig dat je trouwen gaat.
  En fijn om te lezen dat alles goed met je gaat.
  Begrijp nu zeker dat je het heel erg druk hebt.
  Succes met alles!
  En zaterdag natuurlijk een hele fijne en mooie dag met prachtig weer en alle geluk voor de toekomst!
  lieve groeten Pauline

  BeantwoordenVerwijderen
 2. SUPER!!!! Oooh ik ben zo blij dat alles okay gaat en dat je in 't huwelijks bootje stapt. Geweldig!!

  Ik wens jullie alle geluk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oooohh wat fijn dat jullie in het huwelijksbootje stappen , gelukkig is alles goed en heb je het " alleen maar druk " ;)!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele fijne dag zaterdag!!! en heel veel geluk toegewenst!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ iedereen: Bedankt voor de fijne, mooie en hartverwarmende wensen. Onze bruiloft is een hele mooie dag geworden met veel zon, onze dichtste familie en vrienden en met een uitstekend etentje in ons favoriete buurtrestaurant. We hebben er bewust voor gekozen om er geen grote partij van te maken, we hebben wel een kaart gemaakt voor iedereen die we kennen waarop staat dat Odje en ik zijn getrouwd en dat we geen cadeautjes willen. Wie toch iets wenst te geven hebben we gevraagd om een donatie te doen aan Unicef.

  Na het huwelijksfeest zijn we voor enkele dagen op reis vertrokken naar Frankrijk en ook daar hebben we volop kunnen genieten onder een stralende zon. We konden ons geen betere reis voorstellen.

  groetjes,

  Stitch & Odje

  BeantwoordenVerwijderen