woensdag 11 augustus 2010

Citroentaartje: een zuurzoet tussendoortje

Dat ik nog steeds in vakantie ben, is hier wel goed te merken. Niet dat ik de hele dag lig te luieren, maar er gebeurt namelijk zo goed als niets dat de moeite waard is om over te bloggen.

Of toch? Eergisterenavond zei mijn naailampje "pets" en zat ik plots in het donker te borduren. Ontzettend onhandig! De volgende dag trok ik naar de winkel en tot mijn grote verbazing is het heel moeilijk geworden om nog een gepast gloeilampje te vinden. Ok, ik heb begrepen dat gloeilampen niet zo goed zouden zijn voor het milieu, maar er moet toch wel iets bestaan dat ik in mijn (oud, afgedankt) bureaulampje kan draaien waardoor ik verder kan? Nu, morgen fiets ik eens naar een andere electro-zaak. Hopelijk kunnen ze me daar verder helpen.

En tja, wat doen een mens die niet verder kan borduren? Een taart bakken natuurlijk! Vandaag werd het een citroentaartje. Odje heeft ondertussen bijna alles opgegeten, het is toch zo'n smulpaap!

Ik hoop binnenkort een nieuwe foto van "Sudden Fear" hier te kunnen plaatsen, maar eerst moet ik eens mijn computer updaten. Voor alle zekerheid neem ik eerst een backup en dat duurt een eeuwigheid! Pfff!

3 opmerkingen:

 1. mmmmm ..... die citroentaart ziet er toch heel lekker uit hoor , kan me best indenken dat Odje hem helemaal heeft opgegeten ;) ! Hopelijk vind je vlug een lampje en ...ik kijk al uit naar je up date van "Sudden Fear" !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou, ook jouw taarten mogen er zijn!
  Is het nog gelukt met je jacht naar het lampje?
  Het is inderdaad een probleem geworden met die gloeilampen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoera! Een passende gloeilamp is gevonden. Het is wel een spaarlampje geworden wat betekent dat ik bij het aanknippen ervan eventjes moet wachten vooraleer er 'volledig' licht is in de duisternis. Maar ik borduur nu voortaan ecologisch!

  BeantwoordenVerwijderen