vrijdag 25 juni 2010

De Progress bar

is geen futuristisch cafeetje, maar een balk die toont hoe ver je al aan je werkstuk zit. Dankzij de uitleg op de leuke blog van Esther en de hulp van Odje heb ik die kunnen installeren. Esther zit trouwens in een kwelmoment met haar Fall Fairy. Niet opgeven meid, binnenkort wordt het leuker!

Verder ging ik vandaag kijken naar de film "Prince of Persia" in een zowat leeg bioscoopcomplex. Jeetje, wat vond ik die film saai. Gaap!

Ik ga nog wat anders doen. Fijn weekend iedereen!

3 opmerkingen:

 1. Was Prince of Persia echt zo saai???
  De trailer zag er anders heel erg goed uit, mooie effecten.. :O

  Fijne zondag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat het dank zij Esther is gelukt. Ik heb ze inmiddels ook. Ben net als Esther met de fall fairy bezig. Gaat met dit weer niet dus borduur ik maar wat kleine dingetjes.
  Groetjes,
  Amarins

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Samirastitches: Hoi, hoi
  Ik vrees dat de beste stukken van "Prince of Persia" net in de trailer zitten. Ik zat tijdens de hele film met de vraag "wanneer gaat het nu echt beginnen?" Nu, dat is mijn mening, anderen vinden de film waarschijnlijk steengoed, dus laat mij je er niet van af houden om te gaan kijken, ok?
  ps: Ik vind Prince of Persia op de Wii veel mooier en ook veel spannender!

  @Amarins: Hoi, bedankt voor je bezoek en reactie!
  Inderdaad, zonder de blog van Esther zou het mij nooit gelukt zijn. Het is inderdaad wat warm om te borduren, maar ik heb het 'geluk' dat ik sukkel met een allergie waardoor ik niet veel in contact met zonlicht mag komen. Dus ik zit de hele zomer lang binnen, in het donker... (grapje!) Neen, ik moet gewoon goed oppassen en vooral in de schaduw blijven, en dan is borduren ideaal!
  ps: ik ga nu snel je blog bekijken!

  BeantwoordenVerwijderen