woensdag 30 juni 2010

Sudden Fear (ii) - Waar zijn die handjes?

Ik ben nu bezig aan de handen van Joan Crawford. Ik dacht eerst dat ik een akelige fout had gemaakt want volgens mijn plannetje moeten de nagels in een soort van bruin/groen/geel geborduurd worden, terwijl haar nagels op mijn voorbeeldprentje in het rood zijn gelakt... Dat dacht ik toch tot ik beter ging kijken: haar nagels zijn inderdaad niet echt rood te noemen maar eerder een soort van vreemd groen. Oef!!

Vandaag zat ik in Oostende om te werken en het was daar een stuk frisser en aangenamer dan in Brugge. Amai, ik beklaag die mensen in het binnenland! Vrijdag zit ik nog eens in Oostende, op teambuilding met alle collega's. Dat wordt genieten!!

Groetjes,

5 opmerkingen:

 1. Kleuren bedriegen soms hè , heb het ook al voorgehad dat ik dacht "dit is fout" maar uiteindelijk blijkt het dan toch juist te zijn en komt het helemaal goed ! Veel succes nog verder ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bedankt Ingrid, zo is en blijft borduren altijd spannend hé!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kom via via op dit blog en jeetje wat ben je voor moois aan het maken?? prachtig gewoon!
  Ik ga je volgen,
  groetjes Pauline

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Was net nog een keertje op je blog aan het rondkijken en vooral lezen, en ik moest je gewoon even zeggen dat ik er erg van heb genoten en om moest lachen.Je schrijft erg leuk!
  Ga vooral lekker zo door!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Pauline,
  Bedankt voor je bezoekje en je fijne reacties! Het is leuk om zo'n compliment te krijgen.

  Ik ga nu snel bij jou kijken!

  BeantwoordenVerwijderen