zondag 25 juli 2010

Vlinders rond bloem

Hoogste tijd om nog eens iets te posten! Ik heb mij de voorbije tijd vooral bezig gehouden met de mond van Joan Crawford in 'Sudden Fear' en eigenlijk is er nog niet veel aan te zien, gewoon aparte kruisjes. Van zodra er iets duidelijk op te merken is, laat ik het hier weten.

Maar een post zonder foto? Dat is een beetje sneu. Daarom hier een foto van mijn 'Vlinders rond bloem'. Ik maakte het een tijdje terug en ik ben er nog steeds trots op. De kleurtjes zijn vrolijk en het geheel is sierlijk. Ik borduurde het op een lichtblauwe achtergrond. De inspiratie voor dit werkje vond ik ergens in een tijdschrift, ik denk "Borduurblad". Het geheel werd een kussentje dat nu in de logeerkamer pronkt.

Waar heb ik mij de laatste tijd nog mee bezig gehouden? Ik maak van het ietwat minder warme weer gebruik om hier thuis eens een duchtige grote schoonmaak te houden, doe allerlei dingen die eigenlijk al lang moesten gedaan worden, ga bij vrienden op bezoek, enz... Morgen en dinsdag mag ik op mijn petekindje en haar grote zus passen. Ik heb alvast enkele leuke activiteiten bedacht zodat ze zich niet kunnen vervelen.

Tussendoor ontdekte ik ook nog een nieuwe videoclip van Samantha Fox en Sabrina. Ze zingen samen het liedje "Call Me" van Blondie. Ik vind het wel een leuk nummer, maar of ze er een hit mee zullen scoren?... Nu, voor mij mag het wel! Dus, zet het geluid van uw computer iets harder en brul mee met dit uitstekende dansnummer!

4 opmerkingen:

 1. Mooi kussentje is dat zeg! Dat heb je erg mooi en fijntjes gemaakt.
  Veel plezier de komende dagen met het petekind en je plannetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. WOW , heel mooi en fijn kussentje met prachtige kleuren ....mag je best trots op zijn hoor , heel mooi gedaan !
  Veel plezier met je petekindje !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is een heel erg mooi kussentje! Zeker iets waar je heel erg trots op mag zijn.

  Ik wens je heel veel plezier toe met je petekindje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Pauline: bedankt voor het compliment. Ik heb inderdaad genoten van mijn petekindje en haar grote zus en we hebben samen veel pret gehad.
  @Ingrid: dank je voor de lieve reactie! Ja hoor, we hebben samen veel plezier gehad.
  @Samira: ja hoor, ik ben er heel trots op! Mijn petekindje wou ook al borduren (of beter: aan mijn borduurraam pulken). Zitten we binnen de kortste keren samen te borduren???

  BeantwoordenVerwijderen